Elismerések

Dun & Bradstreet (Bisnode) Tanusítvány

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek


A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így választották ki cégünket, a DIAGONÁL 3000 Kft-t. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyikét. 

A Diagonál 3000 Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is  tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

 Dun & Bradstreet tanusitvany

 


 

 

Tisztességes Válalkozás- és Fogyasztóvédelmi tanusítvány

 Az Elit Vállalkozások tagságáért csak azok a vállalkozások folyamodhatnak, akik több mint egy éve vesznek részt a Tisztességes Vállalkozás programban. Ez az exkluzív tagság azokat a vállalkozásokat kívánja egyesíteni, akik kitartóan és konzekvensen dolgoznak saját hírnevükön az interneten, a pozitív etikai magatartást kiemelten kezelik az üzleti tevékenységük során. Mutatva a folyamatos erőfeszítést az ügyfelek és partnerek irányába.

 

 

        

 

 


 

 

Köztér megújítási nívódíj 2017 MUT-ICOMOS

Cegléd Ordas-köz felújítása

 A terület – noha nem fő teresedése a városnak – közvetlenül a városközponthoz csatlakozik, s annak fontos eleme. A város központját köti össze a keleti külső városrésszel, így a gyalogos közlekedés továbbfejlesztését segíti elő. Az evangélikus templom és bazár körüli, az utóbbi időben leromlott „köztes” terület felélesztése mértéktartó, a környező beépítéssel teljesen összhangban van. A terület igényes anyaghasználata, harmonikus formavilága, s nem utolsó sorban a kortárs közterületi berendezések és részletek igényes kivitelezése egy kis „gyöngyszemmel” gazdagította Cegléd számos meglévő teresedéseinek sorát. A kerítésként megjelenő térfalakat is gondos mérlegelés alapján újították fel.

A fentiekre tekintettel a bíráló bizottság Városközpont kategóriában díjjal tüntetti ki a tervet és annak megvalósítóit.

 

 

Megosztás

Partnereink