Eladó lakások

Vadvirág Lakópark

Örömmel mutatjuk be az eladó társasházainkat, amelyek Cegléd egyik legújabb és legjobban fejlődő negyedében találhatóak. A Vadvirág Lakópark egy modern és környezetbarát kialakítású lakóközösség, amely magas színvonalú életmódot kínál.

 A lakópark 4 lakásos egységekből áll, amelyek mindegyike kényelmes és praktikus elrendezéssel rendelkezik. Ezek a kortárs stílusú épületek a legjobb minőségű anyagokból készültek, és a legmodernebb technológiákat használtuk a fenntartható életvitel érdekében. A társasházainkban minden lakás modern kialakítású, világos nappalival, konyhával kényelmes hálószobákkal és fürdőszobával rendelkezik. Az épületek korszerű homlokzati-, padló- és padlásszigeteléssel, hőszivattyús hűtés-fűtéssel rendelkeznek melyek oldalfali fancoilok és padlófűtés biztosít. Opcióként az energiahatékonyság növelése érdekében lakásonként egyedi napelemes rendszert is árulunk. A lakásokhoz tartozó gépkocsik számára lehetőség van zárt garázs, nyitott garázs és szabadtéri elhelyezésre. 

A Vadvirág Lakópark egy csendes, zöldövezeti környezetben található, közvetlen szomszédságában a Ceglédi-réttel (természetvédelmi terület) ahol a lakók élvezhetik a természet közelségét. A lakóparkban a közösségi élet is fontos szerepet kap, így számos közös területeket és létesítményt tudunk biztosítani, mint például játszótereket, kerteket és sétányokat.

Az eladó társasházi lakásaink nagyszerű lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik egy modern, zöld és közösségi életmódra vágynak. Az ingatlanok kiemelten jó ár-érték arányban vannak, így a Vadvirág Lakópark a legjobb befektetési lehetőséget kínálja. 

Ha további információkra van szüksége, kérjük,
kattintson:

www.vadviraglakopark.hu

vagy lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeink egyikén, és szívesen segítünk Önnek.

 Email: vadvirag.diagonal3000@gmail.com
info@diagonal3000.hu

Telefon: 06/30 2068 869

 

Megosztás

Partnereink